أخبار

ايردروب $HNT المقدم من منصة بينانس

 

ايردروب $HNT المقدم من منصة بينانس

1- قم بتسجيل حساب في موقع coinmarketcap

2- ادخل هنا

3- بعد الدخول على الرابط اذهب الى الاسفل واضغط ع take the quiz 

4- سيطلب منك الايميل الذي سجلت به في موقع coinmarketcap

5- سيطلب منك كود الاحالة الخاص بك من منصة بينانس ال (ID).

ومن ثم سيطرح على Quiz قم بالاجابة عليه

الأجوبة الخاصة بال Quiz

1. What is the total supply of HNT tokens? 


Answer : 56.107.426


2. What type of devices connect to The People’s Network?


Answer : Internet of Things


3. How many IoT devices are expected to need connectivity in the next five years?


Answer : 75 Billion


4. What is the wireless technology Hotspots use to provide coverage?


Answer : Wi-Fi


5. What is the unit of exchange Hotspots earn?


Answer : HNT


6. Which of the below is NOT a way a Hotspot earns HNT?


Answer : Building The People Network


7. What is Helium’s novel proof algorithm that is used to verify Hotspots are real and located where they say they are?


Answer : Proof-of-Coverage


8. What is the unit of exchange IoT devices use to pay for connectivity?


Answer : Data Credits

بعد الانتهات قبل بالضغط على submit وقم بعمل الكاباتشا


سيتم التوزيع على منصة بينانس مباشرة .. بالتوفيق للجميع

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

زر الذهاب إلى الأعلى
error: المحتوى محمي بحقوق النشر !!

أنت تستخدم إضافة Adblock

برجاء دعمنا عن طريق تعطيل إضافة Adblock